vineri, 30 octombrie 2009

Invitatie: Trial Bike @ Motor Days

Dupa cum anuntam cu o saptamana in urma, in acest weekend la Cluj, mai exact la Expo Transilvania se desfasoara Napoca Motor Days. In acest eveniment e inclus si concursul Trial Bike la care pe care va invitam sa il urmariti maine incepand cu orele 12 cand vor concura riderii de la categoria Hobby iar de la ora 15 riderii din categoria Elite.
http://lh6.ggpht.com/_7pIG_QuZhz4/Sus27nhceDI/AAAAAAAACkQ/sNnbIWasnjQ/30.oct1.jpg

Pe langa trial puteti vedea si un salon auto-moto, concurs offroad 4x4 si MotoCross sau puteti da o tura cu OffroadTaxi sau sa va testati indemanarea la telecomanda unor machete.

Mai multe detalii pe www.motordays.ro
Ne vedem la standul MarosBike!

vineri, 23 octombrie 2009

31 octombrie Trial Bike la Expo Transilvania Cluj

In cadrul evenimentului NAPOCA MOTOR DAYS din weekendul urmator 30-31-octombrie-1-noiembrie la Expo Transilvania Cluj se va organiza TRIAL BIKE - demonstratii si concurs de trial.

http://marosbike.ro/images/promo/motodays-trialbike.jpg
"Acest spectacol cuprinde, pe langa demonstratiile facute de campionii in Trial Bike ai Romaniei, si un concurs.Participantii la acest concurs vor fi incadrati in doua categorii: hobby si elite. Ambele categorii vor avea de parcurs un traseu cu obstacole ( mosoare de cabluri de curent, paleti, busteni, etc.), intr-un interval limitat de timp. Concurentii, pe langa faptul ca trebuie sa escaladeze obstacolele de pe traseu pe 2 roti, vor trebui sa isi mentina echilibrul perfect pentru ca orice ajutor va duce la depunctare."

Traseul va fi amenajat in primul cort din incinta Expo Transilvania. Maros Bike va pune la bataie premii pentru primii trei clasati. Ne vedem la show!

Program:

Open training session - vineri 12:00 - 19:00
Hobby trial contest - sambata 12:00-15:00
Elite trial contest - sambata 15:30-18:00
Demo Trial Bike - duminica 12:00-14:00

Cei interesati se pot inscrie la concurs pe forumul trials-forum.ro
Detalii despre intreg evenimentul le gasiti pe www.motordays.

joi, 22 octombrie 2009

Publicitate: Reduceri la Cannondale

Lansam un nou val de reduceri incepand de azi 22 octombrie 2009. Astfel toate bicicletele cannondale dispun de o reducere de 20%. Reducerea este disponibila in magazinele Maros Bike, in limita stocului disponibil.

http://www.marosbike.ro/images/promo/promo-975x180.jpg

joi, 15 octombrie 2009

Concursuri in weekend

Vine weekendul si avem doua variante de a ni-l petrece pedaland sau chiar alergand. Sambata 17 octombrie Brasovenii ne invita la Duatlon iar noi clujenii va invitam duminica 18 octombrie la un concurs de Cyclocross si MTB Cross Country in padurea Hoia. Click pe imagini pentru detalii.


In ceea ce ma priveste eu voi fi doar la Cluj.
Have a nice weekend!

Aventurile unui biciclist la Cluj

Va prezentam mai jos o serie de 3 filme, realizate de "Asociatie Sighisoara durabila" un proiect Ecoreporter 2009. Intervievat este Radu Mititeanu, director al Clubului de Cicloturism Napoca.