vineri, 29 martie 2013

Livrare gratuita


   


     Livrarea gratuită se aplică tuturor comenzilor ce depășesc valoarea de 200 de lei. Această facilitate nu se aplică produselor aflate la reducere, decât dacă aveți în coș alte produse la preț întreg cu o valoare totală de peste 200 de lei. In cazul comenzilor care nu se incadreaza in conditiile anterioare, taxa de livrare este de 19,90 lei.


    Livrarea gratuită nu se aplică produselor fitness.


    De asemenea, asigurăm livrare gratuită pentru piese și componente doar în orașele în care există punct de lucru al curierului cu care colaboram.

   

     Comenzile care conțin biciclete sau produse voluminoase se livrează doar prin curier rapid iar taxa de transport este gratuită până în localitățile din aria de acoperire FanCourier (puteți consulta aria de acoperire la următorul link). 


    Clienții din programul MarosBikeBenefit.ro beneficiază de valori reduse ale taxelor de transport și anume 14.9 lei pt orice comandă, indiferent de valoarea acesteia.


   

9 comentarii:

  1. Cu atatea produse la reducere puteti schimba titlul cu "Nu livram gratuit"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Asa am ajuns si eu aici. Sa vad de ce "nu merge" oferta asta.

      Ștergere
  2. Din cauza regulii stupide cu livrarea gratuita am comandat din alta parte. De asemeanea m-a deranjat lipsa optiunii de a plati cu cardul ( suntem in 2015 ).
    Pentru o reduere de 5 RON la un produs nu mi se pare normal sa platesc 20 RON transport, poate va mai ganditi.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Aceasta facilitate nu se aplica produselor aflate la reducere" o adaugare foarte incomoda. Daca am nevoie de un produs care costa 200 lei si e redus 5 lei tb sa platesc 20 ron transport. De asemenea daca comand de 1000 ron numai produse reduse iar platesc transport. Total nelalocul ei aceasta distinctie si m-a oprit de foarte multe ori sa comand de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bai, m-i se pare o idee tampita sa iei un produs de mai mult de 3000 lei si sa platesti tot tu transportul. Chiar daca e la reducere, tot e o suma mare. Clientul e client si in cele din urma isi spune cuvantul refuzand sa cumpere pentru ca v-ati zgarcit la sarea de pe branza.

    RăspundețiȘtergere
  5. cam aiurea faza cu transportul

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu livreaza gratuit nimic ! Dupa ce ai dat banu nu reprezinti nimic pentru ei !

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce apare aceasta oferta pe site daca nu este valabila?

    RăspundețiȘtergere
  8. Vreau să cumpăr doua că ciucuri doua camere n-au niciun Nr telefon

    RăspundețiȘtergere